FREE Shipping on ALL Orders $80+

0

Your Cart is Empty

Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka aoifehome.com ("Sivusto" tai "me") kerää, käyttää ja paljastaa henkilötietojasi, kun vierailet Sivustolla tai teet ostoksia.

Henkilötietojen kerääminen

Kun vierailet sivustolla, keräämme tiettyjä tietoja laitteestasi, vuorovaikutuksestasi sivuston kanssa sekä tietoja, joita tarvitaan ostojesi käsittelyyn. Saatamme myös kerätä lisätietoja, jos otat meihin yhteyttä asiakastukea varten. Tässä tietosuojakäytännössä viittaamme kaikkiin tietoihin, jotka voivat yksilöidä yksilön (mukaan lukien alla olevat tiedot), "henkilötiedoilla". Katso alla olevasta luettelosta lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja keräämme ja miksi.

Laitetiedot

  • Esimerkkejä kerätyistä henkilötiedoista: verkkoselaimen versio, IP-osoite, aikavyöhyke, evästetiedot, tarkastelemasi sivustot tai tuotteet, hakutermit ja kuinka käytät Sivustoa.
  • Keräyksen tarkoitus: Lataa Sivusto tarkasti puolestasi ja analysoidaan sivuston käyttöä sivustomme optimoimiseksi.
  • Keräyksen lähde: Kerätään automaattisesti, kun käytät sivustoamme evästeiden, lokitiedostojen, verkkojäljitteiden, tunnisteiden tai pikselien avulla [LISÄÄ TAI VÄHENTÄ MITÄÄN MUITA KÄYTETTYJÄ SEURANTATEKNIIKKOJA].
  • Yritystarkoituksessa paljastaminen: jaettu prosessorimme Shopifyn kanssa [LISÄÄ MUITA TOIMITTAJIA, JOILLE JAAT NÄMÄ TIEDOT].

Tilaustiedot

  • Esimerkkejä kerätyistä henkilötiedoista: nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, maksutiedot (mukaan lukien luottokorttien numerot [LISÄÄ MUUT HYVÄKSYTYT MAKSUTYYPIT]), sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  • Perintätarkoitus: tarjoaa sinulle tuotteita tai palveluita sopimuksen täyttämiseksi, käsitellä maksutietosi, järjestää lähetyksen ja toimittaa sinulle laskut ja/tai tilausvahvistukset, kommunikoida kanssasi seuloa tilauksemme mahdollisten riskien tai petosten varalta ja antaa sinulle tietoja tai mainoksia tuotteisiimme tai palveluihimme, kun ne ovat meille jakamiesi mieltymysten mukaisia.
  • Keräyksen lähde: kerätty sinulta.
  • Yritystarkoituksessa paljastaminen: jaettu käsittelijämme Shopifyn kanssa [LISÄÄ MUITA MYYJÄTTÄ, JOILLE JAAT NÄMÄ TIEDOT. ESIMERKKI MYYNTIKANAVAT, MAKSUVÄLÄT, TOIMITUS- JA TÄYTTÖSOVELLUKSET].

Asiakastuen tiedot

  • Esimerkkejä kerätyistä henkilötiedoista: [MUOKKAUKSET YLLÄ LUETTELUIHIN TIETOIHIN TAI TARVITTAESSA LISÄTIEDOT]
  • Keräyksen tarkoitus: asiakastuen tarjoaminen.
  • Keräyksen lähde: kerätty sinulta.
  • Yritystarkoituksessa ilmoittaminen: [LISÄÄ KAIKKI ASIAKASTUEN TARJOAAN KÄYTETYT MYYJÄT]

[LISÄÄ MUUT KERÄÄMÄT TIEDOT: OFFLINE-TIEDOT, OSTETUT MARKKINOINTITIEDOT/LISTAT]

[LISÄÄ SEURAAVA OSA, JOS IKÄRAJOITUS TARVITAAN]

alaikäiset

Sivustoa ei ole tarkoitettu alle [LISÄÄ IKÄ]-vuotiaille. Emme tarkoituksella kerää henkilötietoja lapsilta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja uskot, että lapsesi on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen pyytääksesi poistamista.

Henkilötietojen jakaminen

Jaamme henkilötietosi palveluntarjoajien kanssa auttaaksemme meitä tarjoamaan palvelujamme ja täyttämään kanssasi tekemämme sopimuksen edellä kuvatulla tavalla. Esimerkiksi:

  • Käytämme Shopifyta verkkokauppamme tehostamiseen.Voit lukea lisää siitä, kuinka Shopify käyttää henkilötietojasi täältä: https://wwwshopify.com/legal/privacy.
  • Saamme jakaa henkilötietojasi sovellettavien lakien ja määräysten noudattamiseksi, vastataksemme haasteeseen, etsintälupaan tai muuhun saamiimme laillisiin tietopyyntöihin tai muuten suojellaksemme oikeuksiamme.
  • [LISÄÄ TIEDOT MUISTA PALVELUN TARJOAJISTA]

[LISÄÄ SEURAAVA OSA, JOS KÄYTÄT UUDELLEENMARKKINOINTIA TAI KOHDISTETTUA MAINONTAA]

Käyttäytymiseen perustuva mainonta

Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle kohdistettuja mainoksia tai markkinointiviestintää, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Esimerkiksi:

  • [LISÄÄ, JOS SOVELLETTAVA] Käytämme Google Analyticsia auttaaksemme meitä ymmärtämään, kuinka asiakkaamme käyttävät Sivustoa. Voit lukea lisää siitä, kuinka Google käyttää henkilötietojasi täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Voit myös poistaa Google Analyticsin käytöstä täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • [LISÄÄ, JOS KÄYTÄT KOLMANSAN OSAPUOLEN MARKKINOINTISOVELLUSTA, JOKA KERÄÄ TIEDOT OSTAJAN TOIMINTASTA SIVUSTOLLASI] Jaamme tietoja sivuston käytöstäsi, ostoksistasi ja vuorovaikutuksestasi meidän kanssamme. mainoksia muilla verkkosivustoilla mainoskumppaneidemme kanssa. Keräämme ja jaamme osan näistä tiedoista suoraan mainoskumppaneidemme kanssa ja joissakin tapauksissa käyttämällä evästeitä tai muita vastaavia tekniikoita (jotka voit hyväksyä sen sijainnistasi riippuen).
  • [LISÄÄ MUUT KÄYTETYT MAINONTAPALVELUT]

Lisätietoja kohdistetun mainonnan toiminnasta saat Network Advertising Initiativen ("NAI") koulutussivulta osoitteessa http://www.networkadvertising.org/understanding-online- mainonta/miten-se-toimii.

Voit kieltäytyä kohdistetusta mainonnasta seuraavasti:

[SISÄLTÄ POISTUSLINKKEJÄ KÄYTETTÄVISSÄ PALVELUISTA. YLEISIÄ LINKKEJÄ SISÄLTÄVÄT:

Lisäksi voit kieltäytyä joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen kieltäytymisportaalissa osoitteessa: http://optout.aboutads.info/.

Henkilötietojen käyttäminen

Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle palveluitamme, joihin kuuluvat: tuotteiden tarjoaminen myyntiin, maksujen käsittely, tilauksesi toimittaminen ja täyttäminen sekä pysyminen ajan tasalla uusista tuotteista, palveluista ja tarjouksista.

[LISÄÄ SEURAAVA OSA, JOS KAUPPASI SIJAITSEE TAI JOS SINULLA ON ASIAKKAITA EUROOPASSA]

Laillinen peruste

Yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR") mukaisesti, jos asut Euroopan talousalueella ("ETA"), käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla laillisilla perusteilla:

[SISÄLTÄ KAIKKI YRITYKSIÄSI KOSKEVAT]

  • Suostumuksesi;
  • Sinun ja Sivuston välisen sopimuksen täytäntöönpano;
  • Lainsäädännöllisten velvoitteidemme noudattaminen;
  • Suojellaksemme tärkeitä etujasi;
  • Suorittaakseen yleisen edun mukaisen tehtävän;
  • Laiteltujen etujemme vuoksi, jotka eivät syrjäyttäisi perusoikeuksiasi ja -vapauksiasi.

Säilytys

Kun teet tilauksen Sivuston kautta, säilytämme henkilötietosi rekisteriä varten, ellet ja kunnes pyydät meitä poistamaan nämä tiedot. Lisätietoja poistooikeudesta on alla olevassa "Oikeutesi" -osiossa.

Automaattinen päätöksenteko

Jos asut Euroopan talousalueella, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu yksinomaan automatisoituun päätöksentekoon (mukaan lukien profilointi), kun kyseisellä päätöksenteolla on sinuun oikeudellisia vaikutuksia tai se vaikuttaa sinuun muutoin merkittävästi. t1>

Me [ÄLÄ/ÄLÄ] suoritamme täysin automatisoidun päätöksenteon, jolla on laillinen tai muuten merkittävä vaikutus asiakastietojen avulla.

Prosessorimme Shopify käyttää rajoitettua automatisoitua päätöksentekoa estääkseen petokset, joilla ei ole laillista tai muuten merkittävää vaikutusta sinuun.

Palvelut, jotka sisältävät automatisoitua päätöksentekoa, ovat:

  • Toistuviin epäonnistuneisiin tapahtumiin liittyvien IP-osoitteiden väliaikainen estoluettelo. Tämä kieltoluettelo jatkuu muutaman tunnin ajan.
  • Edellytettyihin IP-osoitteisiin liittyvien luottokorttien väliaikainen kieltoluettelo. Tämä kieltäjälista säilyy muutaman päivän ajan.

[SISÄLTÄ SEURAAVA OSA VAIN JOS MYYTÄT HENKILÖTIEDOT KALIFORNIAN KULUTTAJIEN TIETOSUOJALAIN MUKAISESTI]

Henkilötietojen myynti

Sivustomme myy henkilötietoja Kalifornian vuoden 2018 kuluttajatietosuojalain ("CCPA") mukaisesti.

[LISÄÄ:

  • MYYTYT TIETOLUOJAT;
  • OHJEET MYYNNIN POISTAMISEKSI;
  • MYYKÄÄKÄ YRITYKSESI ALAILEIDEN (ALLI 16-VAIKKIEN) TIETOA JA HANKATKO VASTAAVAN VALTUUKSEN;
  • JOS TARJOTAT TALOUDELLISEN KANNUSTIN EI MYYNTI TIETOJEN MYYNTIÄ, ANNA TIETOA MITÄ TÄMÄ KANNUSTIN ON.]

GDPR

Jos asut Euroopan talousalueella, sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin henkilötietoihin, siirtää ne uuteen palveluun ja pyytää henkilötietojesi korjaamista, päivittämistä tai poistamista. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta 

Henkilökohtaisia ​​tietojasi käsitellään aluksi Irlannissa, minkä jälkeen ne siirretään Euroopan ulkopuolelle säilytystä ja jatkokäsittelyä varten, mukaan lukien Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Lisätietoja siitä, kuinka tiedonsiirto on GDPR:n mukainen, on Shopifyn GDPR Whitepaperissa: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR .

CCPA

Jos asut Kaliforniassa, sinulla on oikeus käyttää hallussamme olevia henkilötietojasi (tunnetaan myös nimellä "oikeus tietää"), siirtää ne uuteen palveluun ja pyytää Tietoja voidaan korjata, päivittää tai poistaa. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta [TAI LISÄÄ VAIHTOEHTOISET OHJEET KÄYTTÖ-, POISTAMIS-, KORJAUS- JA SIIRRETTÄVYYDEN LÄHETTÄMISEEN].

Jos haluat nimetä valtuutetun edustajan lähettämään nämä pyynnöt puolestasi, ota meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen.

Evästeet

Eväste on pieni määrä tietoa, joka ladataan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet sivustollamme. Käytämme useita erilaisia ​​evästeitä, mukaan lukien toiminnalliset, suorituskyky-, mainonta- ja sosiaalisen median evästeet tai sisältöevästeet. Evästeet parantavat selauskokemustasi antamalla verkkosivuston muistaa toimintasi ja asetuksesi (kuten sisäänkirjautumisen ja alueen valinnan). Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse syöttää näitä tietoja uudelleen aina, kun palaat sivustolle tai selaat sivulta toiselle. Evästeet tarjoavat myös tietoa siitä, miten ihmiset käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi käyvätkö he ensimmäistä kertaa vai käyvätkö he usein.

Käytämme seuraavia evästeitä optimoidaksemme kokemuksesi sivustollamme ja tarjotaksemme palveluitamme.

Kaupan toiminnan kannalta välttämättömät evästeet

Nimi Toiminto
_ab Käytetään järjestelmänvalvojan käytön yhteydessä
_secure_session_id Käytetään myymälän läpi navigoinnin yhteydessä.
kärry Käytetään ostoskorin yhteydessä.
cart_sig Käytetään kassan yhteydessä.
cart_ts Käytetään kassan yhteydessä.
checkout_token Käytetään kassan yhteydessä.
salainen Käytetään kassan yhteydessä.
secure_customer_sig Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä.
storefront_digest Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä.
_shopify_u Käytetään asiakastilin tietojen päivittämisen helpottamiseksi.

Raportointi ja analyysi

Nimi Toiminto
_tracking_consent Seurantaasetukset.
_aloitussivu Seuraa aloitussivuja
_alkuperäinen_viittaus Seuraa aloitussivuja
_s Shopify analytics.
_shopify_fs Shopify analytics.
_shopify_s Shopify analytics.
_shopify_sa_p Shopify-analytiikka, joka liittyy markkinointiin ja viittauksiin.
_shopify_sa_t Shopify-analytiikka, joka liittyy markkinointiin ja viittauksiin.
_shopify_y Shopify analytics.
_y Shopify analytics.

[LISÄÄ MUUT KÄYTTÄMÄT Evästeet TAI SEURANTAKEKNOLOGIAT]

Aika, jonka eväste pysyy tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, riippuu siitä, onko se "pysyvä" vai "istunto"eväste. Istuntoevästeet kestävät, kunnes lopetat selaamisen ja pysyvät evästeet, kunnes ne vanhenevat tai poistetaan. Suurin osa käyttämistämme evästeistä on pysyviä ja vanhenee 30 minuutin ja kahden vuoden välillä siitä päivästä, jona ne on ladattu laitteellesi.

Voit hallita ja hallita evästeitä eri tavoilla. Muista, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi vaikuttaa kielteisesti käyttökokemukseesi ja että osa verkkosivustomme ei välttämättä ole enää täysin käytettävissä.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit valita, hyväksytkö evästeet selaimesi säätimillä, jotka löytyvät usein selaimesi "Työkalut"- tai "Asetukset"-valikosta. Lisätietoja selaimen asetusten muokkaamisesta tai evästeiden estämisestä, hallinnasta tai suodattamisesta löytyy selaimesi ohjetiedostosta tai sellaisista sivustoista kuin www.allaboutcookies.org.

Huomaa lisäksi, että evästeiden estäminen ei välttämättä estä täysin tietojen jakamista kolmansien osapuolten, kuten mainoskumppaneiden, kanssa. Käyttääksesi oikeuksiasi tai kieltäytyäksesi tietyistä näiden osapuolten tietojesi käytöstä, noudata yllä olevan "Käyttäytymiseen perustuva mainonta" -osion ohjeita.

Älä seuraa

Huomaa, että koska alalla ei ole johdonmukaista ymmärrystä siitä, kuinka vastata "Älä seuraa" -signaaleihin, emme muuta tiedonkeruu- ja käyttökäytäntöjämme, kun havaitsemme tällaisen signaalin selaimestasi.

Muutokset

Saamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, jotta se heijastelee esimerkiksi käytäntöjemme muutoksia tai muista toiminnallisista, oikeudellisista tai lainsäädännöllisistä syistä

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@aoifehome.com tai postitse käyttämällä alla olevia tietoja:

456 Yonge Street
Toronto, Ontario
M4Y 1X4

647-870-6877

Viimeksi päivitetty: 18. maaliskuuta 2021

.